Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tälle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen mm. Päivä Kotatievassa – ja Revontuliluistelu -palveluihin, talvipuiston varusteluun ja saapumisesta Kotatievaan.

Päivä Kotatievassa

Missä Kotatieva sijaitsee?

Kotatieva sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Ounasjoen itäpuolentie 828. Katso tarkat ajo-ohjeet täältä.

Miten Kotatievaan pääsee?

Kotatievaan pääsee omalla kulkuneuvolla tai taksilla.

Mitä Päivä Kotatievassa –lippu sisältää?

Päivä Kotatievassa –lippu sisältää pääsyn Kotatievan talvipuistoon, välipalan (makkara/vegemakkara) & kuuma mehu ja aktiviteettien välineiden lainaamisen. Kotatievan talvipuisto on avoinna klo 10-15 joka päivä 10.12. lähtien.

En pidä ihmispaljoudesta. Onko Kotatievassa kävijärajoitusta?

Kotatievan päivittäinen kävijämäärärajoitus on 50 henkilöä. Haluamme taata jokaiselle vierailijalle mahdollisuuden nauttia rauhallisesta ympäristöstä ilman turistimassoja

Onko Kotatievassa sisätiloja, joissa lämmitellä?

Talvipuiston kodassa on nuotio, jonka äärellä voi käydä lämmittelemässä.

Miten minun tulee pukeutua?

Muista katsoa ennen vierailua, millaista säätä vierailupäivällesi on ennustettu. Pukeudu sään vaatimalla tavalla! Suosittelemme pukemaan vähintään toppatakin ja –housut, hyvät ja lämpimät kengät, pipon ja hanskat sekä villasukat. Kerrospukeutuminen on suositeltavaa erityisesti kylmemmällä ilmalla. Vaihtovaatteita kannattaa ottaa varalta mukaan!

Mistä saan luistimet käyttööni?

Saat talvipuistossa lainaan luistimet, pulkat ja muut välineet aktiviteetteja varten. Sinun ei tarvitse tuoda mitään, jollet halua! Halutessasi voit tuoda omat välineet.

Saako Kotatievassa ruokaa?

Luistelupäivä- ja Päivä Kotatievassa –lippuun sisältyy makkara & kuuma mehu. Talvipuistossa on myös kahvio, josta voit ostaa myös muuta välipalaa ja juotavaa.

Revontuliluistelu & Privatti Revontuliluistelu

Mitä eroa on Revontuliluistelu ja Privatti Revontuliluistelu –lipuilla?

Privatti Revontuliluistelun ostamalla varmistat ryhmällesi yksityisen Revontuliluistelun Kotatievassa. Ryhmän koko saa olla max. 8 henkilöä. Revontuliluistelu-palveluun myymme yksittäisiä lippuja, jolloin kuka tahansa voi ostaa lipun valitsemalleen illalle. Tämä tarkoittaa sitä, että luistelemassa voi olla myös seurueesi ulkopuolisia henkilöitä. Osallistujamäärä on max. 8 henkilöä.

Mitä Revontuliluisteluun kuuluu?

Kuljetukset noutopaikasta Kotatievaan ja takaisin, luistelua metsäluistinradalla otsalampun valossa (varusteet saat Kotatievalta) ja illallinen kodassa nuotiotulen ääressä.

Kuinka kauan Revontuliluistelu kestää?

Revontuliluistelun kesto on yhteensä 3 tuntia, kuljetus mukaan laskettuna.

Mitä tarjottava illallinen pitää sisällään?

Luistelun jälkeen kodassa tarjottava illallinen sisältää keiton ja juomaa.

Mihin aikaan revontuliluistelu järjestetään?

Revontuliluistelu järjestetään iltaisin klo 18-21.

Miten pääsen Kotatievaan?

Revontuliluistelu-lippuun kuuluu kuljetus lähtöpaikasta Kotatievaan ja takaisin. Kerro varauksen yhteydessä mistä toivot meidän hakevan sinut. Ilmoita samalla mahdolliset ruoka-aine allergiat!

Onko talvipuistossa muita vierailijoita samaan aikaan?

Kotatievan talvipuisto sulkeutuu klo 15 ja Revontuliluistelu järjestetään illalla klo 18 alkaen eli alueella ei ole muita vieraita palvelun aikana.

Tulenko varmasti näkemään revontulia?

Emme voi luvata, että tulet näkemään revontulia. Kyse on luonnonilmiöstä, johon emme voi vaikuttaa. Jollei ole aivan pilvistä, muut taivaan kappaleet näkyvät kyllä!

Onko osallistujamäärä rajoituksia?

Privatti Revontuliluistelussa ja Revontuliluistelussa maximi osallistujamäärä on 8 henkilöä.

Muita kysyttyjä kysymyksiä

Vaikuttaako koronapandemia Kotatievan toimintaan?

Kotatieva on koronaturvallinen ulkoilmapuisto, joka sijaitsee kauempana kaupungista. Turvavälien pitäminen vierailijoiden välillä on mahdollista. Tarjoamme myös kasvomaskit kaikille halukkaille. Katso lisää tietoa alueen koronatilanteesta osoitteesta koronaturvallinenlappi.fi

Mitä maksutapoja Kotatievan verkkokaupassa on käytössä?

Maksutapoina käyvät verkkopankkimaksu, Visa, MasterCard, American Express, Mobile Pay, Joustoraha ja Apple Pay.

Mihin ostettu lippu lähetetään?

Verkkokaupasta ostamasi lippu lähetetään yhteystiedoissa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos sähköposti ei saavu, tarkista myös varalta roskapostikansio. Ellei sähköpostia ei saavu perille, ota yhteyttä info@kotatieva.fi.

Haluaisin perua ostamani lipun. Miten se tapahtuu?

Lue käyttöehdoistamme ohjeet lippujen perumiseen. Samasta paikasta pääset lukemaan myös muut palveluehdot. Lue käyttöehdot täältä.