Päivä Kotatievassa

Tule vieraaksemme viettämään ikimuistoista talvipäivää yksin, kaksin tai yhdessä perheen tai kavereiden kanssa talvipuisto Kotatievaan! Yhdellä pääsymaksulla saat kokea kaikki tarjoamamme talviaktiviteetit koko päivän ajan. Touhujen tiimellyksessä pääset pitämään taukoja viihtyisässä kodassa nuotion äärellä ja nauttimaan kahvion virvokkeita. Voit lisäksi varata päivälipun saunan ja paljun kera!

Meillä on tekemistä kaikille

Nyt pääset ottamaan kaiken ilon irti talvesta! Kotatievan talvipuistossa riittää tekemistä kaiken ikäisille. Pienet lapset voivat lumileikkien lisäksi laskea mäkeä, luistella tai nauttia potkurin ja hoijakan kyydistä. Jokainen saa touhuta oman tasonsa mukaan, ja hiljaisempaa menoa kaipaavat voivat vaikkapa keilata jääradalla ja ihastella talvipuistoa hissuksiin lumikenkäillen. Tutustu aktiviteetteihimme ja palveluihimme alempana tällä sivulla. Voit myös varata saunan ja paljun päivälippusi yhteydessä.

Kotatievan aktiviteetit, palvelut ja hinnat

AKTIVITEETIT

Metsäluistinrata

Lähde ainutlaatuiselle luistinradalle metsän keskelle luistimilla tai potkurilla. Luistinradalla on pituutta lähes 1000 metriä! Vastaavaa et löydä muualta Pohjoismaissa.

Luistelukenttä

Perinteisellä luistelukentällä on mukava ottaa alkutuntumaa luisteluun tai pyöräytellä vaikka parit piruetit.

Liukurimäki

Kuka laskee mäkeä pisimmälle? Kotatievassa on mahtava liukuri- ja pulkkamäki kaiken ikäisille! Vaaran rinteeseen rakennettu laskumäki takaa hurjat vauhdit ja pitkät liu’ut kaikille!

Jääkeilaus

Oletko koskaan kokeillut keilata jäisellä alustalla? Harva on, mutta nyt pääset kokeilemaan, onko jääkeilauksella ja perinteisellä sisäkeilauksella mitään eroa keskenään!

Lumikenkä-frisbeegolf

Upottava, paksu hanki, lumikengät, frisbee ja verkkomaali – eikö kuulostakin hauskalta haasteelta? Kokeile, kuinka pitkälle heittotaitosi riittävät astetta haastavimmissa peliolosuhteissa!

Hoijakka

Perinteinen hoijakka eli napakelkka hauskuuttaa kaikenikäisiä vieraitamme. Vauhdin määrä on kiinni aisan pyörittäjästä, mutta kyydissäolijat nauttivat takuulla!

Sauna ja palju

Nauti perinteisen, puulämmitteisen saunan lämmöstä ja rentouttavasta paljusta aktiivisen ulkoilun jälkeen! Voit ostaa päivälipun Kotatievaan saunalla ja paljulla.

PALVELUT

Välineet

Kotatieva lainaa sinulle välineet aktiviteetteihin. Meiltä löytyvät luistimet ja kypärät, potkurit, liukurit, pulkat, keilapallot ja keilat sekä frisbeegolfiin tarvittavat välineet. Omien välineiden tuonti on sallittua!

Pukukoppi

Alueella on pukukoppi, jossa pääset vaihtamaan välineitä, kuten luistimia, rauhassa.

Taukopaikka

Kotatievassa on kota, jossa voit lämmitellä ja nauttia välipalastasi nuotion äärellä.

Ravintola

Ravintolamme on auki puiston aukioloaikojen mukaan päivittäin klo 10-15. Ravintolasta voit ostaa lounasta ja kahvilatuotteita..

Ruokailu

Voit ostaa välipalaa, kahvilatuotteita tai lämpimiä aterioita ravintolastamme.
Omien eväiden tuonti ei ole sallittua.

Muuta

Alueella on lämmitetty ulko-WC. Pysäköintialue sijaitsee aivan portin läheisyydessä.

Jos valitsit saunan ja paljun

Uimapuvun käyttäminen paljussa on pakollista, joten tuothan omat uima-asut mukananne.

Miten valmistaudun päivään talvipuistossa?

Riittävä ja lämmin vaatetus: Toppavaatteet, villasukat, päähine, hyvät käsineet, kerrospukeutuminen.

Pakkasta kestävä kamera hyvien kuvien ottamiseen.

Paljon iloista seikkailumieltä ja rentoa fiilistä.