Meistä

Yhdessä oloa ja ulkoilun iloa

Kotatieva sai alkunsa talvella 2020, kun me, yrittäjäpariskunta Inga-Maria ja Tuomas Kylmäluoma, saimme idean jäädyttää luisteluradan keskelle metsää. Kuuraisten ja lumisten puiden lomassa mutkitteleva luistelurata houkutteli pian paikallisia vierailemaan Kotatievassa. Noin 10 kilometriä Rovaniemen keskustasta sijaitseva talvipuisto Kotatieva kutsuu niin paikalliset kuin koti- ja ulkomaiset matkailijat nauttimaan perinteisestä talvipäivästä kaukana kaupungin metelistä.

Nyt Kotatieva on kasvanut talvipuistoksi, jossa vierailijat saavat kokeilla niin perinteisiä kuin uudenlaisiakin talvitouhuja kaikessa rauhassa. Haluamme tarjota vieraillemme paikan, jossa viettää aikaa yhdessä liikkuen ja hauskaa pitäen. Kotatievaa on rakennettu siten, että se on säilynyt luonnonläheisenä ja toiminta alueella on luontoa kunnioittavaa. Avaamalla Kotatievan palveluineen saamme tarjota vieraillemme kokemuksen Lapin luonnosta, talvesta ja hiljaisuudesta.  

Meille yhdessä tekeminen, ilon tuottaminen ja perinteisyys ovat tärkeitä. Kehitämme Kotatievaa eteenpäin näiden arvojen pohjalta maltillisesti ja vastuullisesti.

Lunta ja luistelua, lämmöllä

Haluamme tarjota vieraillemme hyväntuulisen talvipäivän, josta jää nippu mukavia muistoja ja punaiset posket. Odotamme innolla teitä vieraiksemme! Jos haluat kysyä meiltä jotain tai antaa palautetta, löydät yhteystietomme täältä.

Tunnelmallista luistelua revontulten alla

Ilta-aikaan yksityiset pienryhmät voivat varata itselleen rauhallisen Revontuliluistelun Kotatievassa. Pimeässä, lappilaisessa luonnossa kaukana valosaasteista vierailijat pääsevät luistellen katselemaan kaunista taivaankantta, jonka valonlähteinä toimivat tähdet, kuu ja olosuhteiden sattuessa kohdilleen, myös revontulet.

Talvimetsän touhuja
kaiken ikäisille

Ainutlaatuinen, 500 metriä pitkä metsäluistinrata on jo itsessään kokemisen arvoinen. Kotatievan talvipuistossa on mahdollista kokeilla myös lumikenkä-frisbeegolfia, jääkeilausta sekä tietysti laskea mäkeä! Taukoilustakin on pidetty huolta: alueella on viihtyisä kota, jossa talvipäivän viettäjät pääsevät lämmittelemään ja nauttimaan Kotatievan tarjoamia eväitä nuotion ääressä, ja kahvio virvokkeineen.