Käyttöehdot

Kotatievan verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdot

Palvelut ja hinnat

Kotatieva määrittelee tarjottavat palvelut ja niiden hinnat tässä lueteltavien palveluehtojen mukaisesti. Annetut hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron Suomen verotuslain mukaan. 

Kotatieva pidättää oikeuden

  • Hintojen muutoksille ennalta-arvaamattomista kuluista johtuen (polttoaine, raaka-ainekustannukset jne.)  
  • Muuttaa aikatauluja tai palveluiden sisältöä esim. sääolosuhteiden johdosta 

Palvelukieli 

Kotatievan vastaanottamat varaukset ovat voimassa silloin, kun varausvahvistus on lähetetty Kotatievalta asiakkaalle. Palveluiden maksuvaihtoehdot ovat esillä verkkokaupassamme tai vaihtoehtoisesti päiväliput Kotatievaan voidaan ostaa paikan päällä. 

Peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeus – Revontuliluistelu

  • Laskutamme varatusta palvelusta täyden hinnan, jos palvelu peruutetaan 14 päivää tai alle 14 päivän ennen tapahtumaa. 
  • Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@kotatieva.fi 

Ennakkolipuilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeus – Päivä Kotatievassa-pääsyliput

Sinulla (ei koske yritysasiakkaita) on oikeus 14 päivän kuluessa pääsylipun toimittamisesta palauttaa käyttämätön Kotatievan pääsylippu ja saada tämän jälkeen pääsylipusta maksamasi summa takaisin. Peruuttaminen tapahtuu laittamalla viestiä osoitteeseen info@kotatieva.fi.

Kotatieva palauttaa maksamasi hinnan 30 päivän kuluessa siitä, kun olet peruuttanut pääsylipun. Palautus suoritetaan sillä samalla maksutavalla, jota olet käyttänyt tilauksessasi. Maksukorttiveloitukset Kotatieva palauttaa samalle kortille, jolla maksu on suoritettu.

Ennakkolipuilla ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Muutokset 

Kaikki muutokset varattuun palveluun tulee tehdä kirjallisesti toimistoaikana (klo 8-16) Kotatievan sähköpostiin info@kotatieva.fi tai puhelinnumeroon +358 40 162 0862. 

Palveluntuottajan vastuu

Palveluntuottaja harjoittaa toimintaansa asianmukaiset turvallisuussuunnitelmat sekä terveys- ja turvallisuusstandardit huomioiden Suomen lakien ja asetusten mukaisesti.

Vahingot 

Palveluntuottajaa voidaan pitää vastuussa ainoastaan henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka ovat tapahtuneet ohjelman/palvelun tuottamisen yhteydessä aiheutuneesta onnettomuudesta, joka on seurausta palveluntuottajan tai sen henkilökunnan tai alihankkijan virheellisestä toiminnasta tai viallisesta laitteesta. Palveluntuottaja ei ole vastuussa vahingoista tai vammoista, jotka ovat korvattavissa osallistujan omasta matkavakuutuksesta.

Suosittelemme asiakkaita ottamaan matkavakuutuksen odottamattomia tilanteita varten.

Ohjelmapalveluiden käyttäjä on velvollinen korvaamaan käyntikohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Alaikäisten vahingonteosta vastaa huoltaja. Varaajan omien vahinkojen korvaamiseksi suosittelemme ottamaan henkilökohtaisen matkavakuutuksen.

Force Majeure 

Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa mistään laiminlyönnistä, vahingoista tai menetyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä tai osapuolen toiminnan kohtuuttomasta heikentymisestä, jotka johtuvat samankaltaisesta syystä (mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta sota, lakko, sää, lumen puute tai muu luonnollinen tila jne.). Jos sopimuspuoli kohtaa ylivoimaisen esteen, sen tulee välittömästi ilmoittaa siitä toiselle osapuolelle kirjallisesti ja pitää toiselle osapuolelle täydelliset tiedot ylivoimaisen esteen jatkumisesta ja kaikista asiaan liittyvistä olosuhteiden muutoksista tällaisen ylivoimaisen esteen jatkuessa. Ylivoimaisen esteen kohdatessa Osapuolet myös ryhtyvät kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin minimoidakseen ylivoimaisen esteen vaikutukset tämän sopimussuhteen mukaisten velvoitteidensa täyttämiseen.  

Sovellettava laki ja toimivalta 

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä tulkitaan sen mukaisesti. Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kaikki tällaiseen vaatimukseen liittyvät riidat, erimielisyydet tai vaatimukset. Ensimmäisenä oikeusasteena toimii Rovaniemelle sijaitseva Lapin käräjäoikeus. Kotatieva Oy FI3240644-3 (verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa ja ulkomailla. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

Yhteys 

Sähköposti: info@kotatieva.fi 
Puhelin: +358 40 162 0862
Osoite:  Koskenniskantie 18, 96700 Rovaniemi

Tilaukset

Tilaukset kerätään verkkokaupan valikoimasta lisäämällä tuotteet ostoskoriin. Tilaus vahvistetaan käyttämällä verkkokaupan check-out-toimintoa ostoksen maksamiseen. Vahvistamalla tilauksen hyväksyt nämä ehdot, tuotteiden hinnat ja toimituskulut. Vahvistus lähetetään sähköpostitse, jos sähköpostiosoite on annettu tilauksen vahvistamisen yhteydessä. Sähköpostivahvistuksessa on lueteltu tilatut tuotteet ja hintaerittely.