Etusivu

Slide 1
KOTATIEVA

Kotatievan talvipuisto on sujettu tältä kaudelta,
kiitos kaikille vieraillemme!

Slide 1
KOTATIEVA

LUNTA JA LUISTELUA

Slide 2
REVONTULILUISTELU

Luistele lumisten puiden keskellä kaupungin ulkopuolella
ihastellen taivaan upeita valoja!

previous arrow
next arrow

Hyvät asiakkaamme

Kotatievan talvipuisto on suljettu tältä kaudelta.
Kiitämme kaikkia vieraitamme ja toivotamme teidät tervetulleeksi jälleen joulukuussa 2022!

Oletko koskaan luistellut metsässä?

Me halusimme tehdä jotain erilaista. Siksi toteutimme teille luistinradan keskelle metsää! Kaiken tasoiset luistelijat pääsevät ihastelemaan tunnelmallista metsämaisemaa ja lumisia puita mutkittelevan luistelureittimme varrella. Tällaista metsäluistelurataa et löydä muualta Pohjoismaista!

Kotatievassa nautitaan ulkoilmasta ja yhdessä tekemisestä hauskojen talvitouhujen parissa ilman kaupungin hälyä. Tekemistä on kaiken ikäisille: luistelua metsäluistinradalla, potkukelkkailua, mäenlaskua, lumikenkä-frisbeegolfia, jääkeilausta ja paljon muuta! Talvitouhujen lomassa levähdetään ja herkutellaan maukkailla Kotatievan eväillä kodan lämpöisän nuotion ääressä.

PALVELUMME

Koe ikimuistoinen talvipäivä Kotatievassa, lumen ja luistelun merkeissä. Yhdellä pääsylipulla koko alue kaikkine aktiviteetteineen on käytössäsi. Sinun ei tarvitse tuoda omia välineitä – me lainaamme sinulle luistimet ja kypärän! Ilta-aikaan tarjoamme pienryhmille Revontuliluistelua.

PALVELUMME RYHMILLE

Etsitkö tekemistä isommalle ryhmälle? Kotatievan talvipuisto soveltuu erinomaisesti yritysten virkistyspäivän viettoon, koululaisryhmille ja muiden yksityisryhmien käyttöön.
Kerro meille toiveesi!

LAHJAKORTTI KOTATIEVAAN

Ilahduta läheistäsi lahjakortilla Kotatievaan! Anna lahjaksi päivän täydeltä talven riemua ja yhteisiä, unohtumattomia kokemuksia. Valitse haluamasi arvo lahjakortille ja lähetä se suoraan vastaanottajan sähköpostiin!