2 Päivän liput myynnissä nyt!

Kahden päivän liput myynnissä nyt!

Saadun palautteen pohjalta olemme nyt lisänneet verkkokauppaamme 2 päivän lipun Kotatievaan. Lipun nimi kertookin kaiken oleellisen: kahden päivän lipulla voit viettää yhden päivän sijaan KAKSI riemukasta päivää Kotatievassa. Kahden päivän lipun hintaa on alennettu. Lippu täytyy käyttää kahden peräkkäisen päivän aikana.

Palvelun sisältö on sama kuin Päivä Kotatievassa-lipussa: Kaikki alueen aktiviteetit on käytettävissä puiston aukiolojen aikana klo 10-15, välineet ovat saatavilla sekä välipala on tarjolla. Myymme myös kahvilatuotteita ja lämmittelemään pääsee välillä pukuhuoneeseen ja tunnelmallisen kodan nuotion ääreen.

Kaksinkertaista riemu – osta kahden päivän lippu täältä!

Katso lisätietoja aktiviteeteista ja palveluista.