Koe Kotatievan Revontuliluistelu

Illaksi luistelemaan Kotatievaan

Haluaisitko kokea talvisen metsän luistelemalla lumisten puiden keskellä pimeänä iltana ainoastaan otsalampun ja taivaan valojen valaistuksessa? Tule kokeilemaan Revontuliluistelua tammikuussa, hyödynnä alennuskuponki!

Aurora Skating in Kotatieva. Ice skating in dark forest.

Vietä privaatti ilta luistellen lumisten puiden keskellä kaupungin ulkopuolella ihastellen taivaan upeita valoja. Vaikka revontulet eivät sattuisi loimuamaan taivaalla, pääset silti hetkeksi irti arjen kiireestä, valoista ja metelistä. Voit keskittyä rauhalliseen yhdessä olemiseen, luisteluun ja tunnelmalliseen illalliseen kodan nuotion lämmössä.

Saat tammikuulle varatusta Revontuliluistelusta 20 % alennusta käyttämällä varauksen yhteydessä kuponkia “KOTATIEVA”. Kuponki on voimassa 1.-31.1.2022. Alennuskuponki koskee Revontuliluistelu ja Privatti Revontuliluistelu -palveluita.

Revontuliluistelu sisältää seuraavat palvelut

  • Kuljetuksen toivomastasi noutopaikasta Kotatievaan ja takaisin.
  • Luistelua metsäluistinradalla otsalampun valossa. Luistimet, kypärät ja otsalamput saat lainaan paikan päällä.
  • Ruokailun kodassa, jossa on tarjolla herkullista keittoa, virvokkeita ja jälkiruokaa.

Askarruttaako jokin mieltäsi? Katso täältä, jos olemme jo vastanneet kysymykseesi!

Tervetuloa Kotatievaan!