Uudenvuodenaaton Luisteluilta

Uudenvuodenaaton Luisteluilta Kotatievassa!

Kotatievan talvipuisto.

Onko uudenvuodenaaton suunnitelmat vielä auki? Tässä on teille idea yhteiselle aktiviteetille! Tulkaa Kotatievaan Uudenvuodenaaton Luisteluiltaan jättämään hyvästit vanhalle vuodelle ja toivottamaan vuosi 2022 tervetulleeksi!

Koko perheen voimin vastaanottamaan uutta vuotta

Kotatievan talvipuisto on avoinna 31.12.2021 klo 18-21. Käytössä on kaikki talvipuiston aktiviteetit. Pääsette luistelemaan otsalamput päässä, telmimään lumessa, kokeilemaan jääkeilausta ja testaamaan lumikenkiä.

Uudenvuodenaaton Luisteluilta -lipun hinta on 25 € / henkilö (3-vuotiaat pääsevät veloituksetta). Ole nopea, sillä myymme Luisteluiltaan vain 45 lippua!

Myymme lippuja Uudenvuodenaaton Luisteluiltaan ainoastaan Kotatievan verkkokaupasta eli lippuja ei voi ostaa paikan päältä. Syynä on se, että meidän pitää pystyä laskemaan Luisteluiltaan osallistuvien määrä voimassa olevien koronarajoitusten vaatimusten mukaisesti turvataksemme turvallisen vierailun Kotatievassa.

Tehdään yhdessä lapsiystävällinen ilta

Uudenvuodenaatto on hauska juhla meille kaikille – etenkin lapsille. Me Kotatievassa haluamme tarjota jokaiselle lapselle turvallisen vierailun. Alkoholijuomat, ilotulitteet tai omat eväät eivät ole sallittuja. Voitte ostaa välipalaa Kotatievan kioskista.

Kulkeminen Kotatievaan

Kotatievaan voi saapua omalla autolla tai taksilla. Kotatieva sijaitsee osoitteessa Ounasjoen itäpuolentie 828, Rovaniemi.